Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!

Május 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Vállfa

Vállfák és Ruhaakasztók - Rendezett és Stílusos Ruhatár

Fedezd fel "Vállfák" kategóriánkat, ahol többféle vállfát és nadrág tartó ruhaakasztót kínálunk 20-30-50 darabos készletekben. Különböző anyagokból készült vállfáink, mint a festett fa és a csúszásmentes bársony bevonattal ellátott műanyag, valamint a gyerekruhákhoz való kisebb méretű változatok széles választékban elérhetőek.


2termék 12
2termék 12

Rendezett és Elegáns Ruhatár

Szerezd be a helytakarékos és stílusos vállfáinkat, amelyek tökéletesek a ruhatárad szervezéséhez. Akár a vékony műanyag, akár a tartós fa kivitelek közül választasz, biztos lehetsz benne, hogy ruháid rendezetten és kíméletesen lesznek tárolva.

Sokféle Anyag és Kivitel: Vállfáink a minőségi festett fából készültek, amelyek eleganciát és tartósságot biztosítanak, valamint a csúszásmentes bársony bevonattal ellátott műanyag változatok, amelyek megakadályozzák a ruhák lecsúszását. Mindkét típus ideális a különböző ruhadarabok biztonságos és kímélő tárolásához.

Különböző Méretek és Színek: Vállfáink különböző méretekben és színekben kaphatóak, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő darabot. A gyerekruhákhoz való kisebb méretű vállfák kifejezetten a kisebb méretű ruhadarabok tárolására lettek tervezve.

Készletben Kapható: Vállfáink különböző méretű készletekben, 20-30-50 darabos csomagokban kaphatóak, amelyek kiválóan alkalmasak mind az otthoni, mind az üzleti felhasználók számára. Ezek a készletek lehetővé teszik, hogy egyszerre nagyobb mennyiséget szerezz be, biztosítva a ruhatárban a rendezettséget és egységes megjelenést.

Helytakarékos Vékony Kialakítás: A műanyag vállfáink vékony kialakításúak, ami jelentős helymegtakarítást tesz lehetővé a ruhatárban vagy a gardróbszekrényben. Ez a design különösen hasznos lehet kisebb lakásokban vagy korlátozott tárolóhellyel rendelkező helyiségekben, ahol minden centiméter számít. A vékony, de erős vállfák segítenek optimalizálni a tárolóteret anélkül, hogy a ruhák formáját vagy állapotát veszélyeztetnék.

Válaszd a különböző méretű és színű vállfáink közül a tökéleteset, és használd ki a ruhatárad minden centiméterét! Rendezd újra gardróbszekrényedet ma, és tapasztald meg a rend és elegancia által nyújtott elégedettséget!

Szűrés
Szín
Anyag
Ár
 (Ft)
8 510 Ft - 13 680 Ft
Termék státusza