Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!

Május 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Szervírozás

Válaszd Szervírozási Kiegészítőinket a Tökéletes Otthoni Vendéglátáshoz!

Kínálatunk a stílusos és funkcionális szervírozási termékeket foglalja magában, amelyek minden vendéglátási alkalmat különlegessé tesznek. Böngéssz salátástálaink, jégvödrök, cukortartók, szervírozó tálcák, fém szívószálak, dugóhúzók és melegentartó-tálaló edények között, hogy minden részlet tökéletes legyen.


31termék
 
31termék

Salátástálak – Kínálj friss salátákat elegáns és modern salátástálainkból, amelyek kiváló minőségű anyagokból készülnek, tökéletesek családi vacsorákhoz vagy nagyobb összejövetelekhez.

Jégvödrök és Cukortartók – Tartsd italaidat hűvösen stílusos jégvödreinkkel, míg cukortartóink gondoskodnak a tökéletes reggeli kávéélményről.

Szervírozó Tálcák és Fém Szívószálak – Könnyítsd meg a vendéglátást szervírozó tálcáinkkal, melyek kiválóan alkalmasak italok és ételek elegáns tálalására. Fém szívószálaink pedig környezettudatos alternatívát jelentenek a műanyag szívószálak helyett.

Dugóhúzók – Válassz kézi vagy elektromos dugóhúzóink közül, hogy minden ünnep zökkenőmentesen induljon.

Melegentartó-Tálaló Edények – Biztosítsd az ételek tökéletes hőmérsékletét melegentartó edényeinkkel, melyek ideálisak ünnepi alkalmakhoz és családi összejövetelekhez.

Vendéglátásod minden elemével gondoskodunk arról, hogy a legmagasabb színvonalat képviseld. Böngéssz termékválasztékunkban, és találd meg azokat a szervírozási kiegészítőket, amelyekkel felemelheted az asztalodat és elkápráztathatod vendégeidet!

Szűrés
Szín
Anyag
Gyártó
Űrtartalom
 (Liter)
0 Liter - 4 Liter
Ár
 (Ft)
1 780 Ft - 16 320 Ft
Termék státusza