Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,

a legfrissebb trendek alapján!

November 30-ig 10-30% kedvezmény a legtöbb termékre!

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 366 4046

Blog

 

Egyedi textúrák, szokatlan színkombinációk, modernség, funkcionalitás és kényelem…

Ezt nyújtja a lengyel Dualla lámpacsalád!

Végre Magyarországon is elérhetőek a termékeik! 

Egy jól megválasztott asztali lámpa nem csak megfelelő megvilágítást nyújt, hanem a belső tér hangulatát is felerősíti. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a Milagro Gala asztali lámpacsaládot, amely a stílus és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát hozza magával.

Napjaink modern életmódjában a számítógépek és az elektronikus eszközök elengedhetetlen eszközökké váltak mind a munkahelyen, mind otthon. Az átlagos ember órákat tölt a számítógép előtt ülve, dolgozva, tanulva vagy szórakozva. Ezért kiemelten fontos, hogy az általunk használt munkaterület ergonomikus legyen és támogassa egészségünket.

Bár ma már tanulmányok állítják, hogy az olvasás nem rontja a látást, és még a fényviszonyok sem befolyásolják ezt, ettől még érdemes a céloknak megfelelően kialakítani az ideális viszonyokat, amelyek az olvasás minőségét javíthatják

Az emberiség történetében mindig is nagy jelentőséggel bírt a megfelelő világítás. A világítástechnika folyamatos fejlődése az évek során látványos előre lepéseket eredményezett az otthonokban, irodákban, közterületeken és számos más területen.

A gyermekszoba világítása különös figyelmet igényel, mivel nemcsak a megfelelő fényt kell biztosítania a tevékenységekhez, hanem biztonságos és barátságos környezetet is teremtenie kell a gyermek számára. 

Bemutatjuk a világítástechnika különböző aspektusait az otthoni környezetben... 

A különböző típusú lámpákat és csillárokat mutatjuk be, hogyan lehet ezeket kreatívan használni az otthonunkban a hangulat és a dekoráció fokozása érdekében.

Kezdésképpen egy ügyvezetői gondolat a témához:

"Büszke vagyok arra, hogy a lengyelországi SU-MA vállalat termékeit kizárólagos forgalmazóként az Insolite Kft. hozhatta el Magyarországra!

Úgy gondolom, ha valamire jogosan használhatjuk a prémium kifejezést, akkor ezek a termékek azok!

Mit jelent az IP védelem?
Milyen IP védettségű készüléket válasszunk? 
IP zónák.

A lakás egyik legfontosabb része a világítás. Mit is kell szem előtt tartani, mikor lámpát választunk?

Mit jelent a színhőmérséklet és milyen színhőmérsékletű fényforrásokat érdemes választani?

LED-ek a világítástechnika új megoldásait jelentik. De mi is az a LED technológia, hogyan működik, milyen előnyei vannak, és hol alkalmazhatjuk?