Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!

Május 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Blog

Az állólámpák nem csupán praktikus világítási eszközök, hanem kiválóan alkalmasak arra is, hogy stílust és hangulatot vigyenek otthonunkba. Az évtizedek során az állólámpák tervezése és funkcionalitása jelentősen fejlődött, és ma már széles választékban elérhetők, megfelelve a különböző ízléseknek és lakberendezési igényeknek.

A fürdőszoba ma már nem csupán egy funkcionális helyiség, ahol a napi higiéniai rutint végzed. Sokkal inkább az otthonod része, ahol a stílus és a kényelem összetalálkoznak.

A játék már régóta nem csupán egy egyszerű időtöltés, hanem egy teljes élmény, amely a virtuális világokba kalauzol minket.

Az otthoni világítás terén a LED technológia forradalmi változásokat hozott. Az egyik legkimagaslóbb fejlesztés a modern LED függő lámpák terén történt.

 

Egyedi textúrák, szokatlan színkombinációk, modernség, funkcionalitás és kényelem…

Ezt nyújtja a lengyel Dualla lámpacsalád!

Végre Magyarországon is elérhetőek a termékeik! 

Egy jól megválasztott asztali lámpa nem csak megfelelő megvilágítást nyújt, hanem a belső tér hangulatát is felerősíti. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a Milagro Gala asztali lámpacsaládot, amely a stílus és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát hozza magával.

Napjaink modern életmódjában a számítógépek és az elektronikus eszközök elengedhetetlen eszközökké váltak mind a munkahelyen, mind otthon. Az átlagos ember órákat tölt a számítógép előtt ülve, dolgozva, tanulva vagy szórakozva. Ezért kiemelten fontos, hogy az általunk használt munkaterület ergonomikus legyen és támogassa egészségünket.

Bár ma már tanulmányok állítják, hogy az olvasás nem rontja a látást, és még a fényviszonyok sem befolyásolják ezt, ettől még érdemes a céloknak megfelelően kialakítani az ideális viszonyokat, amelyek az olvasás minőségét javíthatják

Az emberiség történetében mindig is nagy jelentőséggel bírt a megfelelő világítás. A világítástechnika folyamatos fejlődése az évek során látványos előre lepéseket eredményezett az otthonokban, irodákban, közterületeken és számos más területen.

A gyermekszoba világítása különös figyelmet igényel, mivel nemcsak a megfelelő fényt kell biztosítania a tevékenységekhez, hanem biztonságos és barátságos környezetet is teremtenie kell a gyermek számára. 

Bemutatjuk a világítástechnika különböző aspektusait az otthoni környezetben... 

A különböző típusú lámpákat és csillárokat mutatjuk be, hogyan lehet ezeket kreatívan használni az otthonunkban a hangulat és a dekoráció fokozása érdekében.

Kezdésképpen egy ügyvezetői gondolat a témához:

"Büszke vagyok arra, hogy a lengyelországi SU-MA vállalat termékeit kizárólagos forgalmazóként az Insolite Kft. hozhatta el Magyarországra!

Úgy gondolom, ha valamire jogosan használhatjuk a prémium kifejezést, akkor ezek a termékek azok!

Mit jelent az IP védelem?
Milyen IP védettségű készüléket válasszunk? 
IP zónák.

A lakás egyik legfontosabb része a világítás. Mit is kell szem előtt tartani, mikor lámpát választunk?

Mit jelent a színhőmérséklet és milyen színhőmérsékletű fényforrásokat érdemes választani?

LED-ek a világítástechnika új megoldásait jelentik. De mi is az a LED technológia, hogyan működik, milyen előnyei vannak, és hol alkalmazhatjuk?