40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Június 30-ig!

Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!

Június 30-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre! 
40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Tároló pad / tároló puff

Tároló Padok és Puffok - Kényelem és Tárolás Egyben

Fedezd fel szövet anyagú tároló padjainkat és puffjainkat, amelyek tökéletes kombinációt kínálnak a kényelem és a praktikus tárolás között. Ezek az ülőalkalmatosságok nemcsak kényelmes ülőhelyet biztosítanak, hanem rejtett tárolóhelyet is kínálnak a mindennapi tárgyak számára.


4termék 14
4termék 14

Élvezd a kényelmet és a rendszerezettséget tároló padjainkkal és puffjainkkal!

Ezek a tároló padok és puffok tökéletes választást jelentenek minden otthonban. Kompakt méretüknek és sokoldalúságuknak köszönhetően ideálisak kisebb lakásokban vagy korlátozott helyiségekben is.

Két az Egyben Megoldás: Tároló padjaink és puffjaink kiváló megoldást kínálnak azoknak, akik a helytakarékos és multifunkcionális bútorokat részesítik előnyben. Egyedi kialakításuk lehetővé teszi, hogy ülőhelyként szolgáljanak, miközben belsejükben tágas tárolóhelyet rejtnek.

Stílusos és Tartós Anyagok: A kiváló minőségű szövet anyagok biztosítják a tartósságot és az esztétikai megjelenést. A különböző szín- és anyagválaszték lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjenek otthonod stílusához és dekorációjához.

Praktikus Tárolási Megoldás: A tároló padok és puffok ideálisak különböző tárgyak, mint például takarók, játékok vagy könyvek tárolására. Könnyen hozzáférhetőek, és tökéletesek azok számára, akik extra tárolóhelyet keresnek a nappaliban, hálószobában vagy előszobában.

Könnyű Mozgathatóság: Könnyű szerkezetüknek köszönhetően a tároló padok és puffok könnyen mozgathatók a lakás különböző részeiben, lehetővé téve, hogy ott használd őket, ahol szükség van rájuk.

Válassz a különböző stílusú és méretű modellek közül, és hozd meg a változást otthonodban. Kényelmes ülőhely és rejtett tárolóhely egyben - dönts ma, és szerezd meg az ideális tároló megoldást!

Szűrés
Szín
Űrtartalom
 (Liter)
80 Liter - 120 Liter
Ár
 (Ft)
18 860 Ft - 49 330 Ft
Termék státusza