40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Július 31-ig!

Kisbútorok, fürdőszobai és konyhai berendezések,
kültéri és beltéri lámpák
 a legfrissebb trendek alapján!
Július 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre! 

Háziállatoknak

Kisállat Bútorok és Tartozékok - Biztonság és Kényelem Kedvenceidnek

Ismerd meg háziállat bútoraink és tartozékaink széles választékát, amelyek ideálisak kedvenceid kényelmének és biztonságának biztosítására. A kategóriában megtalálható kisállat ketrecek, szállítóládák és több méretű, magas minőségű macskabútorok, mint a több szintes macskakaparófák, mind kiváló választások a kisállatok számára.


10termék 110
10termék 110

Legyél Felelős és Szerető Gazdi!

Válassz a kisállat bútorok és tartozékok közül, hogy otthonodat kedvenceid számára is kényelmes és biztonságos hellyé tegyed.

Biztonságos és Kényelmes Kisállat Ketrecek: Kisállatok számára kínálunk különböző méretű és stílusú ketrecek, amelyek biztonságos és kényelmes helyet biztosítanak otthonodban. Ezek a ketrecek ideálisak a kisállatok tartására, biztosítva számukra a megfelelő helyet a pihenéshez és játékhoz.

Praktikus Szállítóládák Utazáshoz: Kisállat szállítóládáink tökéletesek az állatok biztonságos szállítására. Könnyű, mégis erős anyagból készülnek, biztosítva a kényelmet és a biztonságot utazás közben.

Több Szintes Macskabútorok: Kínálatunkban találhatóak magas minőségű macskabútorok is, beleértve a több szintes macskakaparófákat, amelyek tökéletesek a macskák számára a játékhoz, kaparászhoz és pihenéshez. Ezek a bútorok nemcsak a macskák számára nyújtanak szórakozást és kényelmet, hanem otthonod díszítőelemei is lehetnek.

Kiváló Minőségű Anyagok: Minden termékünk a legmagasabb minőségű anyagokból készül, biztosítva a tartósságot és a kedvenceid biztonságát. A macskabútorok erős szerkezetűek, hogy ellenálljanak a kaparásnak és a hosszú távú használatnak.

Tegyél szert minőségi és stílusos megoldásokra, amelyek hozzájárulnak állataid jólétéhez és boldogságához. Kényelem, biztonság, szórakozás - mindent megtalálsz nálunk, amire kis kedvencednek szüksége lehet!

Szűrés
Szín
Anyag
Ár
 (Ft)
18 170 Ft - 44 730 Ft
Termék státusza