40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Július 31-ig!

Kisbútorok, fürdőszobai és konyhai berendezések,
kültéri és beltéri lámpák
 a legfrissebb trendek alapján!
Július 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre! 

Moduláris tároló

Moduláris Tárolók - Rugalmas és Átlátható Rendszerezés

Fedezd fel "Moduláris Tárolók" kategóriánkat, ahol műanyag tároló rekeszek találhatóak, amelyeket szabadon összeállíthatsz saját igényeid szerint. Ezek a tárolók ideálisak cipők, ruhák, gyerekjátékok és egyéb tárgyak tárolására, köszönhetően az egymásra építhető moduláris kialakításnak.


3termék 13
3termék 13

Tökéletes Rendszerezés Otthonodba

Szerezd be a moduláris tárolóinkat, amelyekkel könnyedén rendet teremthetsz otthonodban. A testreszabható és átlátható kialakításuk ideális cipők, ruhák és játékok rendezett tárolásához.

Egymásra Építhető Moduláris Kialakítás: A tárolórekeszek moduláris kialakítása lehetővé teszi, hogy egymásra építsd őket, így maximálisan kihasználva a rendelkezésre álló teret. Ez a rendszer nagy rugalmasságot biztosít, lehetővé téve a tárolási megoldások személyre szabását.

Átlátszó Műanyag és Ajtós Design: Az átlátszó műanyagból készült tárolók tökéletesek a tartalom könnyű azonosításához, míg az ajtók biztosítják a pormentes tárolást. Az átlátszó design segít gyorsan megtalálni a keresett tárgyakat anélkül, hogy meg kellene nyitni a rekeszeket.

Szellőzés és Változatos Alkalmazás: A tárolók szellőzését úgy tervezték, hogy a tárolt tárgyak frissek maradjanak, ami különösen fontos a cipők és ruhák esetében. Ezek a tárolók nemcsak cipők, hanem ruhák, játékok és egyéb tárgyak tárolására is kiválóak.

Különböző Méretek és Színek: A moduláris tárolók különböző méretűek és színűek, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő megoldást. Legyen szó a hálószobáról, előszobáról vagy gyerekszobáról, ezek a tárolók tökéletesen illeszkednek a környezetbe.

Válassz a különböző méretek és színek közül, hogy tökéletesen illeszkedjenek otthonod stílusához és tárolási igényeihez. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget a stílusos és praktikus tárolásra, rendelj moduláris tárolóink közül még ma!

Szűrés
Szín
Ár
 (Ft)
22 770 Ft - 30 820 Ft
Termék státusza