40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Július 31-ig!

Kisbútorok, fürdőszobai és konyhai berendezések,
kültéri és beltéri lámpák
 a legfrissebb trendek alapján!
Július 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre! 

Fürdőszobai kiegészítők

Fürdőszoba Kiegészítők - Elegáns és Sokoldalú Szennyeskosarak

Fedezd fel szennyeskosaraink sokoldalú választékát a "Fürdőszoba kiegészítők" kategóriában. Különböző anyagokból, mint polirattan, bambusz és vászon, kínálunk gurulós és álló kiviteleket, amelyek nemcsak praktikus tárolási megoldást nyújtanak, hanem elegáns kiegészítői is lehetnek fürdőszobádnak.


18termék
 
18termék

Stílusos Tárolási Megoldások

Bútoraink nemcsak praktikusak, hanem stílusosan is kiegészítik a fürdőszoba terét. A különböző designok és anyagok segítségével könnyen megtalálhatod az otthonodba illő tökéletes darabot.

Széles Anyagválaszték: Kínálatunkban megtalálható polirattan, bambusz és vászon szennyeskosarak természetes és modern hangulatot kölcsönöznek a fürdőszobának. Minden anyagot úgy választunk, hogy ellenálljon a fürdőszoba páratartalmának, miközben stílusos megjelenést biztosít.

Gurulós és Álló Modellek: Válaszd a gurulós szennyeskosarat a könnyű mozgatásért, ami ideális, ha gyakran cseréled a fürdőszoba elrendezését. Az álló szennyeskosarak elegánsak és stabilak, tökéletesen illeszkednek a fürdőszoba sarkaiba vagy a fal mellé.

Többfunkciós Tervezés: Egyes szennyeskosaraink úgy lettek tervezve, hogy több szerepet is betölthessenek. A gurulós modellek asztalként is használhatóak, növelve a fürdőszoba multifunkcionalitását. A több fakkos kivitelek pedig külön-külön tárolhatják a szennyeseket, segítve a rendezettséget.

Stílusos Megjelenés: Nemcsak praktikusak, hanem díszítő funkciót is betöltenek. A választható anyagok és színek lehetővé teszik, hogy harmonizálj a fürdőszoba többi elemeivel, így a szennyeskosár is része lesz a helyiség általános dekorációjának.

Válassz stílusos és funkcionális szennyeskosaraink közül, hogy fürdőszobád rendezett és vonzó maradjon. Kiváló minőségű anyagok és sokoldalú kialakítás - dönts ma, és hozz létre egy praktikus, mégis elegáns fürdőszobát!

Szűrés
Szín
Anyag
Gyártó
Terméktípus
Űrtartalom
 (Liter)
90 Liter - 150 Liter
Ár
 (Ft)
4 780 Ft - 35 880 Ft
Termék státusza