40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Június 30-ig!

Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!

Június 30-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre! 
40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Óra és ékszertárolás

Ékszertárolás - Stílusos és Funkcionális Megoldások

Ismerd meg stílusos ékszer- és óratároló dobozainkat, többféle méretben és színben elérhetőek. Tükörrel ellátott, zárható és hordozható kivitelek széles választéka áll rendelkezésre, biztosítva a tökéletes tárolási megoldást ékszereidhez és óráidhoz.


11termék 111
11termék 111

Tökéletes Tárolási Megoldások

Legyen szó otthoni tárolásról vagy utazásról, ékszertárolóink sokoldalú megoldást kínálnak az ékszerek és órák rendezett és biztonságos tárolására.

Különféle Méretek és Színek: Ékszertárolóink széles választékban érhetők el különböző méretekben és színekben, így mindenki megtalálhatja a személyes stílusához és igényeihez leginkább illő darabot.

Tükörrel és Biztonságos Zárhatósággal: Némelyik ékszertároló doboz tükörrel van ellátva, amely praktikus a mindennapi használat során. Az egyes zárható kivitelek pedig extra biztonságot nyújtanak az ékszerek és órák tárolásához.

Hordozható Kialakítás: Hordozható ékszertároló dobozaink ideálisak utazáshoz, biztosítva, hogy ékszereid és óráid biztonságban maradjanak, miközben könnyen szállíthatóak.

Elegáns és Biztonságos Tárolás: Az ékszertároló dobozok nemcsak elegáns megjelenést biztosítanak, hanem a benne tárolt értékes tárgyak biztonságát is garantálják. Az intelligens belső kialakítás lehetővé teszi az ékszerek és órák külön tárolását, megakadályozva azok összekuszálódását vagy karcolódását.

Válassz az ékszertároló dobozaink közül, hogy ékszereid és óráid mindig rendezetten és biztonságosan legyenek tárolva. Tükörrel, zárható és hordozható kivitelekkel kínálunk tökéletes megoldásokat mind otthoni, mind utazási igényeidhez. Fedezd fel a választékunkat még ma, és rendezd ékszereidet stílusosan!

Szűrés
Szín
Anyag
Ár
 (Ft)
7 930 Ft - 45 880 Ft
Termék státusza