Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!

Június 30-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Törölközőszárító radiátorok

Ismerd Meg a Törölközőszárító Radiátorokat

A törölközőszárító radiátorok nem csupán praktikus kiegészítői a fürdőszobának, hanem elegáns dizájn elemek is, amelyek hozzájárulnak az otthoni wellness élményhez. Ezek a radiátorok kettős funkciót látnak el: fűtik a helyiséget és szárítják a törölközőket, így mindig kellemes meleg fogad, amikor kilépsz a zuhany alól.


33termék
 
33termék

Energiatakarékos Megoldások

A törölközőszárító radiátorok energiatakarékos megoldást kínálnak, hiszen a modern technológiának köszönhetően a hőt hatékonyan adják le, miközben minimális energiafelhasználással működnek. A legtöbb modell termosztáttal van felszerelve, amely lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet beállítását, így további energiamegtakarítást érhetsz el.

Design és Anyaghasználat

A törölközőszárító radiátorok széles választékban érhetők el különböző stílusokban és méretekben, hogy tökéletesen illeszkedjenek a fürdőszoba enteriőréhez. Legyen szó modern króm, elegáns fekete vagy klasszikus fehér kivitelről, minden típusú fürdőszobához találhatsz megfelelő modellt. A kiváló minőségű anyagok, mint a rozsdamentes acél, garantálják a hosszú élettartamot és a könnyű tisztíthatóságot.

Telepítés és Karbantartás

A törölközőszárító radiátorok telepítése egyszerű, sok modell a meglévő fűtési rendszerre is csatlakoztatható. A falra szerelhető kivitel praktikus megoldást nyújt, mivel nem foglal helyet a padlón, így több hely marad a fürdőszobai bútorok és kiegészítők számára. A karbantartásuk rendkívül egyszerű, rendszeres tisztítással és a termosztát helyes beállításával éveken át megbízhatóan működnek.

Hozzáadott Érték Otthonodban

A törölközőszárító radiátorok nem csak funkcionálisak, hanem esztétikailag is hozzájárulnak a fürdőszoba megjelenéséhez. Egy jól megválasztott radiátor kifejezetten növelheti ingatlanod értékét, mivel a potenciális vevők számára vonzó lehet a beépített komfort és a fürdőszoba modern megjelenése.

Szűrés
Szín
Ár
 (Ft)
18 280 Ft - 34 380 Ft
Termék státusza