40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Július 31-ig!

Kisbútorok, fürdőszobai és konyhai berendezések,
kültéri és beltéri lámpák
 a legfrissebb trendek alapján!
Július 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre! 

Ruhatartó állvány

Ruhatartó Állványok - Rugalmas és Stílusos Megoldások

Ismerd meg a "Ruhatartó Állvány" kategóriánkat, ahol többféle kerekekkel rendelkező gurulós ruhatartó állványok találhatóak. Ezek a termékek alkalmasak vállfával történő ruha- és kabáttárolásra, egyes modellek alsó része cipőtárolásra is használható, valamint több polcos kivitelek is elérhetőek. Változatos méretek és színek biztosítják, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes darabot.


15termék
 
15termék

Modern Ruhatartó Állványok: Stílus és Funkció

Ezek a ruhatartó állványok nemcsak funkcionálisak, hanem elegáns megjelenést is kölcsönöznek bármely helyiségnek. Ideálisak otthoni használatra, valamint üzletekben és szalonokban a ruhák és kiegészítők rendezett tárolásához.

Kerekes Gurulós Kialakítás: A gurulós ruhatartó állványok könnyű mozgathatóságot biztosítanak, ami ideális a gyors és rugalmas átrendezéshez otthon vagy akár üzleti környezetben is. A kerekek segítségével egyszerűen áthelyezhetőek a különböző helyiségek között.

Multifunkcionális Tárolás: Egyes állványok alsó része cipőtárolásra is alkalmas, ami további tárolási lehetőséget biztosít. A több polcos kivitelek pedig extra tárolási helyet kínálnak különféle tárgyak, mint például kiegészítők és egyéb ruhadarabok számára.

Fix és Állítható Kivitelek: A fix és állítható magasságú, valamint szélességű kivitelek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a saját helyiségéhez és tárolási igényeihez leginkább illő modellt. Az állítható kialakítások nagy rugalmasságot biztosítanak, alkalmazkodva a változó szükségletekhez.

Robusztus és Stílusos Kialakítás: Mindegyik ruhatartó állványunk erős anyagokból készül, amelyek garantálják a tartósságot és a stabilitást. A modern és elegáns design lehetővé teszi, hogy ezek az állványok ne csak praktikus tárolási megoldásként, hanem a helyiség díszítő elemeként is szolgáljanak. Akár a nappaliban, hálószobában vagy az előszobában helyezkednek el, ezek az állványok stílusos kiegészítői lehetnek otthonodnak.

Fedezd fel kiváló minőségű ruhatartó állványainkat, amelyek tökéletes megoldást nyújtanak a ruhák és kiegészítők rendezett tárolására. Válassz a különböző méretű és stílusú modellek közül, hogy otthonodban vagy üzletedben elegáns és praktikus tárolási lehetőséget teremthess. Ne várj tovább, rendezd újra ruhatáradat stílusosan és kényelmesen ruhatartó állványainkkal!

Szűrés
Szín
Anyag
Gyártó
Ár
 (Ft)
6 670 Ft - 34 380 Ft
Termék státusza