40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Július 31-ig!

Kisbútorok, fürdőszobai és konyhai berendezések,
kültéri és beltéri lámpák
 a legfrissebb trendek alapján!
Július 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre! 

Íróasztalok

Fedezze fel állítható magasságú íróasztalainkat most, és tegye meg az első lépést a jobb munka- és életminőség felé!

Kínálatunkban hagyományos íróasztalok és állítható magasságú állóasztalok állóasztal lábak szerepelnek, tanuláshoz, játékhoz munkavégzéshez!


22termék
 
22termék

Fedezze fel az állítható magasságú íróasztalok széles választékát webshopunkban, és válassza ki az ideális megoldást a kényelem, funkcionalitás és stílus terén. Célunk, hogy segítsünk Önnek olyan munkakörnyezetet kialakítani, amelyben a hatékony munkavégzés és a testi jólét egyszerre valósul meg.

Kényelem és Testtartás:

A hosszú órákat ülve tölteni nem csak a munkahatékonyságot csökkentheti, de hosszú távon káros hatással lehet az egészségre is. Az állítható magasságú íróasztalok lehetővé teszik, hogy könnyedén változtathassa meg a munkapozícióját, így elkerülheti a merev izmokat és a rossz testtartást. Váltogathat az álló és ülő munkavégzés között, amelynek eredményeként a gerinc egészsége és a testi komfort is javulhat.

Személyre Szabott Funkcionalitás:

Minden ember más és más, így az igényei és testalkata is eltérő lehet. Az állítható magasságú íróasztalok lehetővé teszik, hogy a saját testmagasságához és kényelméhez igazítsa a munkafelületet.

Stílus és Design:

Az állítható magasságú íróasztalok nem csak a kényelmet és funkcionalitást szolgálják, hanem modern és stílusos megjelenésükkel is kitűnnek. Válassza ki az Ön ízléséhez legjobban illő kialakítást és színt, hogy az asztal tökéletesen illeszkedjen a környezetébe és munkaterületébe.

Egészség és Jólét:

Az egészség és a jólét a legfontosabb, és az állítható magasságú íróasztalok segítenek abban, hogy mindkettőt elérje. Az ergonomikus munkakörnyezet megteremtése hosszú távon is jótékony hatással lehet a testi és mentális egészségre. A változatos munkapozíciók és a komfortos munkaterület hozzájárulhatnak ahhoz, hogy jobban érezze magát a mindennapok során.

Szűrés
Szín
Anyag
Gyártó
Termékcsalád
Ár
 (Ft)
28 630 Ft - 101 890 Ft
Termék státusza