Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!

Május 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Sütőformák

Fedezd fel Különleges Sütőformáinkat a Kreatív Süteménykészítéshez!

Kínálatunkban megtalálhatók a kiváló minőségű tapadásmentes tortaformák és muffin sütőformák, amelyek minden sütési projektet egyszerűvé és élvezetessé tesznek. Válogass különböző méretű és formájú sütőformáink közül, hogy a legkülönlegesebb süteményeket készíthesd el!


18termék
 
18termék

Tapadásmentes Tortaformák – Tortáid tökéletesek lesznek ezekkel a formákkal, amelyek megkönnyítik a sütemények kivételét és tisztításuk is gyerekjáték. Kínálatunkban találhatsz kerek, négyzet alakú, és speciális formájú tortaformákat, így minden alkalomra tökéletes süteményt készíthetsz.

Muffin Sütőformák – Válaszd a klasszikus fém muffin formákat vagy a modern, könnyen használható szilikon változatokat. A szilikon muffin formák különösen népszerűek, mivel nem csak hogy tapadásmentesek, de a színes kivitel is hozzáad a sütés öröméhez.

Kreatív Sütés – Legyen szó egy családi ünnepi eseményről, születésnapról vagy csak egy átlagos hétvégéről, sütőformáink segítségével mindenki számára emlékezetes élményt nyújthatsz. A tapadásmentes bevonat és a különböző méretek biztosítják, hogy süteményeid mindig tökéletes formában kerüljenek ki a sütőből.

Böngéssz sütőformáink között, és találd meg a tökéletes eszközöket, amelyekkel konyhád igazi süteménygyár lehet! Kezd el ma, és tedd a süteménykészítést a mindennapok szerves részévé!

Szűrés
Szín
Anyag
Gyártó
Ár
 (Ft)
1 780 Ft - 6 940 Ft
Termék státusza