40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Július 31-ig!

Kisbútorok, fürdőszobai és konyhai berendezések,
kültéri és beltéri lámpák
 a legfrissebb trendek alapján!
Július 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre! 

Könyvespolc

Egyedi Tároló Megoldások Minden Otthonba

Üdvözlünk a nyitott könyvespolcok világában, ahol a modern design és a praktikus tárolás találkozik. Kínálatunk változatos, többféle magasságban és polcszámban kapható könyvespolcokkal, amelyek tökéletesen illeszkednek bármilyen enteriőrbe. A fémes keretek és az elegáns aranytölgy vagy fekete színű bútorlapok ötvözete egyedülálló és stílusos megjelenést kölcsönöz, miközben az összecsukható és gurulós kialakítások extra kényelmet és mobilitást biztosítanak. 

Megfizethetőség és Érték

Tudjuk, hogy fontos számodra az ár-érték arány, ezért könyvespolcainkat versenyképes árakon kínáljuk. Így biztos lehetsz benne, hogy beruházásod értéket képvisel, miközben stílusos és funkcionális megoldást kapsz a mindennapokra.


20termék
 
20termék

Nyitott könyvespolcaink tökéletesen megfelelnek a modern otthonok igényeinek. A változatos méretek és elrendezések lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára ideális tárolási megoldást. A fém keretekkel és lábakkal kiegészített polcok nemcsak stabilak, hanem elegánsak is, hozzájárulva otthonod esztétikájához.

A gurulós és összecsukható könyvespolcok különösen praktikusak. A gurulós modellek könnyen mozgathatók, így bármikor átrendezheted őket otthonodban. Az összecsukható polcok helytakarékos megoldást kínálnak, ideálisak kisebb terekbe vagy ritkán használt tárgyak tárolására. Mindkét típus porfestett acél vázzal és perforált fém polcokkal rendelkezik, ami ellenállóvá és tartóssá teszi őket.

Szűrés
Szín
Anyag
Ár
 (Ft)
6 870 Ft - 28 630 Ft
Termék státusza