Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!

Május 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Tárolók, ételhordók

Az otthoni konyhai rend fenntartása és az ételek frissen tartása még sosem volt ilyen egyszerű! Böngéssz kategóriánkban, ahol ételhordókat, melegentartókat és tárolódobozokat kínálunk különböző élelmiszerekhez, mint például tészta, tea és fűszerek. Emellett papírtörlő tartók és vajtartók is megtalálhatóak, amelyek nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikailag is hozzájárulnak konyhád megjelenéséhez.


18termék
 
18termék

Ételhordók és Melegentartók – Biztosítsd az ételek tökéletes hőmérsékletét útközben is! Kínálatunkban megtalálható ételhordóink és melegentartóink ideálisak munkába, iskolába vagy kirándulásokra. Tartós anyagokból készülnek, így hosszú távon megbízható társaid lesznek.

Tárolódobozok – Rendezd és szervezd konyhádat tárolódobozaink segítségével, amelyek tökéletesen alkalmasak tészta, tea, fűszerek és egyéb konyhai alapanyagok tárolására. Átlátszó és fedéllel ellátott változataink segítenek abban, hogy mindig látható legyen, mi hol található.

Papírtörlő és Vajtartók – Ne hagyj mindennapi kiegészítőket sem figyelmen kívül! Elegáns papírtörlő és vajtartóink nemcsak praktikusak, hanem kiválóan illeszkednek modern és klasszikus konyhákba is. Többféle anyagban és stílusban érhetőek el, hogy tökéletesen harmonizáljanak környezetükkel.

Tárolóink és ételhordóink segítenek abban, hogy konyhád rendezett és stílusos maradjon, miközben az ételeid frissen és biztonságosan tárolhatóak. Böngéssz kínálatunkban, és találd meg a tökéletes megoldásokat, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet!

Szűrés
Szín
Anyag
Gyártó
Ár
 (Ft)
940 Ft - 11 940 Ft
Termék státusza