Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!

Május 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Elektromos asztalok és asztallábak

Emelje magasabb szintre a home office élményét elektromosan állítható asztalainkkal.

Legyen szó egy ergonomikus munkahely kialakításáról vagy az otthoni irodai kényelem növeléséről, elektromos asztalaink minden igényt kielégítenek. Tökéletes választás mindazok számára, akik dinamikus munkakörnyezetet szeretnének teremteni, ahol az asztal magasságának egyszerű állításával válthatnak az ülő és álló munkavégzés között. Stabil acélkeretük garantálja a tartósságot és a biztonságot, míg a modern design gondoskodik róla, hogy asztalaink illeszkedjenek minden otthoni iroda esztétikájához.


14termék 114
14termék 114

Fedezze fel az elektromosan állítható asztalok előnyeit:

Az elektromosan állítható asztalok egyre népszerűbbek a modern munkahelyeken, és nem véletlenül. Ezek az innovatív bútordarabok kulcsszerepet játszanak az ergonómikus munkakörnyezet kialakításában, segítve ezzel a hosszantartó ülésből adódó egészségügyi problémák megelőzését. A magasságuk egyszerűen szabályozható, így lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy könnyedén váltogasson az ülő és álló pozíciók között, ezáltal csökkentve a hátfájás és más mozgásszervi problémák kockázatát.

Az elektromos asztalok funkciói közé tartozik a gyors és csendes magasságállítás, amelyet a beépített motorok tesznek lehetővé. Ez a funkció különösen hasznos olyan dinamikus munkakörnyezetekben, ahol az idő és a hatékonyság kritikus tényezők. A felhasználók így könnyedén és gyorsan alkalmazkodhatnak a különböző feladatok igényeihez, növelve ezzel a produktivitást.

Továbbá, az elektromosan állítható asztalok modern és elegáns kialakítása tökéletesen illeszkedik minden otthoni iroda esztétikájához. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, mint a masszív acélkeret és a kopásálló asztallap, amelyek garantálják az asztal tartósságát és stabilitását még intenzív használat mellett is.

Egészséget elősegítő és funkcionális megoldásként az elektromosan állítható asztalok tökéletes választást jelentenek mindenki számára, aki hosszú órákat tölt az asztalnál, legyen szó munkáról vagy tanulásról. Változtassa meg munkakörnyezetét az elektromos asztalok segítségével, és tapasztalja meg az egészségtudatos munkavégzés minden előnyét.

Szűrés
Szín
Anyag
Ár
 (Ft)
59 990 Ft - 92 700 Ft
Termék státusza