40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Június 30-ig!

Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!

Június 30-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre! 
40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Tároló láda

Tároló Ládák - Sokoldalú és Stílusos Megoldások

Fedezd fel "Tároló Láda" kategóriánkat, ahol többféle felhajtható tetejű tároló láda található. Ezek az univerzális tárolók tökéletesek cipők, játékok vagy egyéb tárgyak tárolására, legyen szó előszobáról vagy gyerekszobáról. A tetőjükön ráülve kényelmesen felveheted a cipőket vagy pihenhetsz.


3termék 13
3termék 13

Rend és Kényelem Egyben

Fedezd fel a tároló ládainkat, amelyek nemcsak rendet teremtenek, hanem stílusos kiegészítői is lehetnek otthonodnak. Akár cipőket, játékokat vagy egyéb tárgyakat tárolnál, ezek a ládák tökéletes megoldást nyújtanak.

Multifunkcionális Tárolás: A tároló ládák felhajtható teteje lehetővé teszi, hogy különböző tárgyakat tárolj benne, legyen szó előszobában elhelyezett cipőkről vagy gyerekszobai játékokról. Ezek a ládák segítenek a rend fenntartásában, miközben elegáns megjelenést biztosítanak.

Ülőként is Használható: A tároló ládák teteje úgy lett kialakítva, hogy ráülve is kényelmes legyen, ami különösen hasznos az előszobákban, ahol gyakran szükséges cipőket felvenni vagy levenni. Ez a funkció tovább növeli a tároló ládák sokoldalúságát.

Többféle Méret és Szín: Különböző méretű és színű tároló ládák állnak rendelkezésre, így könnyen megtalálhatod azt, ami leginkább illeszkedik otthonod stílusához és helyigényeihez. A változatos választék biztosítja, hogy mindenki megtalálja a tökéletes tároló megoldást.

Elegáns és Tartós Anyagok: Mindegyik tároló láda kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a tartósságot és a hosszú távú használatot. Ezek a ládák nemcsak praktikusak, hanem elegáns kiegészítői is lehetnek a különböző helyiségeknek.

Válassz a különböző méretek és színek közül, és élvezd a kényelmet, amit a ráülhető tető nyújt. Ne várj tovább, szerezd be a tökéletes tároló ládát ma, hogy otthonod még rendezettebb és stílusosabb legyen!

Szűrés
Szín
Anyag
Ár
 (Ft)
34 040 Ft - 41 280 Ft
Termék státusza