40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Július 31-ig!

Kisbútorok, fürdőszobai és konyhai berendezések,
kültéri és beltéri lámpák
 a legfrissebb trendek alapján!
Július 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre! 

Fali polc

Fali Polcok - Modern és Loft Stílusban, Többféle Kialakításban

Fedezd fel a modern és loft stílusú fali polcainkat és polc szetteinket, amelyek alulról megtámasztott tartó konzolos és lebegő kivitelekben érhetők el, tökéletes kiegészítők minden otthoni térhez.


9termék 19
9termék 19

Stílusos és Praktikus Tárolás

Alakítsd át otthonod falait stílusos tárolóhellyé fali polcainkkal. Legyen szó könyvekről, növényekről vagy díszítő elemekről, polcaink tökéletes helyet biztosítanak nekik. 

Modern és Loft Stílusú Kialakítás: Kategóriánkban a legújabb trendeknek megfelelő fali polcok találhatóak. A modern design elegáns és letisztult megjelenést biztosít, míg a loft stílusú polcok ipari hangulatot visznek otthonodba.

2-3 Darabos Szettben is Elérhető: Kínálatunkban megtalálhatóak 2-3 darabos fali polc szettek, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, lehetővé téve a kreatív elrendezéseket és összehangolt megjelenést.

Alulról Megtámasztott és Lebegő Kivitelek: Választhatsz az alulról megtámasztott tartó konzolos kivitelből, ami stabilitást és hagyományos megjelenést nyújt, vagy a modern és minimalista lebegő polcokból, amelyek a falra rögzítve úgy tűnnek, mintha lebegnének.

Többfunkciós és Dekoratív Használat: Ezek a polcok nemcsak könyvek és díszítő tárgyak tárolására alkalmasak, hanem önmagukban is díszítő elemként funkcionálnak. Különböző méretűek és stílusúak, így minden szoba igényeit kielégítik.

Válassz ma, és hozz létre egyedülálló és rendezett térképet otthonodban!

Szűrés
Szín
Anyag
Ár
 (Ft)
7 930 Ft - 15 640 Ft
Termék státusza