40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Június 30-ig!

Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!

Június 30-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre! 
40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Kültéri lámpák

Kültéri lámpakínálatunkat úgy válogattuk össze, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének és szükségleteinek megfelelő megoldást. Tervezz bátran kerti partikat, szervezz esküvőt, vagy alkosd meg saját otthoni kültéri oázisodat, ahol a megfelelő világítás kiemeli a kerted természetes szépségét. Válaszd ki a tökéletes lámpákat, hogy esténként is élvezhesd a szabadtéri környezetet.

Fedezd fel webáruházunk kültéri lámpakínálatát, ahol megtalálható minden, ami a kültéri világításhoz szükséges. Legyen szó fényfüzérekről, kültéri fali- és homlokzati világításokról, elegáns állólámpákról, hatékony reflektorokról, mennyezeti lámpákról, energiatakarékos napelemes megoldásokról vagy hangulatos kerti világító gömbökről, nálunk minden termék a legmagasabb minőséget képviseli.

Ne hagyj ki egyetlen akciót sem! Látogass el webáruházunkba, ahol egyszerűen és gyorsan vásárolhatsz. Kedvező áraink és rendszeres promócióink garantálják, hogy a legjobb ajánlatokat kapd meg.

Vásárolj még ma, és élvezd, hogy otthonod külső terei új fényben tündökölnek!

Ismerd meg a kültéri lámpa kínálatunkban szereplő főbb márkákat:

Milagro: 

A Milagro márka a modern világítástechnika éllovasa, amely a design és funkcionalitás tökéletes egyensúlyát képviseli. A 2009-ben alapított Milagro lengyel vállalat prémium ágazata, amely innovatív megoldásokkal és kifinomult stílusokkal határozza meg az otthoni és ipari világítás jövőjét.

Az indulás óta a Milagro elkötelezett amellett, hogy a világítási piacra új színvonalat és minőséget hozzon. A LED technológia és az ökologikus megoldások iránti szenvedélyük révén a Milagro termékei nem csak esztétikai élményt nyújtanak, hanem energiahatékonyságukkal is kiemelkednek.

A Milagro kínálatában a mindennapi használatra szánt modellektől kezdve a luxuskategóriába sorolt, exkluzív kialakításokig széles termékskála található. Az egyedi designokat és a kiváló minőségű anyagokat felhasználó Milagro by Maciej Zień kollekciója különösen a design iránt elkötelezett vásárlók szívét hódítja meg.

Saját gyártási létesítményüknek köszönhetően a Milagro folyamatosan képes ellenőrizni termékei minőségét, garantálva ezzel, hogy a lámpák nemcsak esztétikailag, hanem műszaki tartalomra nézve is megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Az innováció és a folyamatos fejlesztés eredményeként a Milagro termékei mára világszerte elismerést nyertek, amit számos elégedett ügyfél és sikeres projekt is igazol.

 

Glimex:

A Glimex a minőségi világítástechnika lengyel gyártója, amely innovatív megoldásokkal és egyedi tervezésű termékekkel szolgálja ki a piacot. A Glimex termékeit a hosszú távú ipari tapasztalat, a folyamatos piaci igényekhez való alkalmazkodás és a kifinomult design jellemzi. Minden termékcsalád egyedi céllal jött létre, miközben a funkcionalitás és esztétika harmóniáját is szem előtt tartják.

A Glimex kínálatában található termékek magas minőségét az alapos kézműves munka és a legújabb gyártástechnológiák kombinációja garantálja. A cég különös hangsúlyt fektet a részletekre és a kiváló minőségű alapanyagok használatára, biztosítva ezzel a termékek hosszú élettartamát és megbízhatóságát. 

 

Berge:

A Berge egy innovatív LED technológiával foglalkozó lengyel vállalat. 2013 óta tevékenykednek a modern világítástechnika importálásában és disztribúciójában.

A Berge kizárólag magas minőségű termékeket kínál, amelyek megfelelnek a CE, ROHS, LVT és EMC szabványoknak. Termékpalettájuk között megtalálhatók LED szalagok, LED reflektorok, tápegységek, kiegészítők, ipari világítás, LED lámpák és LED lámpatestek és csillárok.

Rábalux:

A 30 éves RÁBALUX márka mögött stabil pénzügyi háttérrel és nemzetközi működési tapasztalattal rendelkező cégcsoport áll. A vállalkozás központja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városában, Győrött található. A 2002-től több európai országban is jelen lévő vállalat regionális logisztikai központját is itt adták át: a vállalkozás 20.000 raklap kapacitással rendelkező raktárbázisából szolgálja ki egyre bővülő partnerhálózatát. A 27 millió euró konszolidált éves árbevételű cégcsoport dinamikus fejlődése  folyamatos, a 10 saját tulajdonú leányvállalat működtetése mellett a vállalkozás további 13 országba exportálja termékeit.