40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Július 31-ig!

Kisbútorok, fürdőszobai és konyhai berendezések,
kültéri és beltéri lámpák
 a legfrissebb trendek alapján!
Július 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre! 

Radiátorszelepek

Radiátorszelepeink között a legmodernebb megoldásokkal találkozhatsz, melyek segítenek növelni fűtési rendszered hatékonyságát és csökkenteni a fűtési költségeket. Kínálatunkban megtalálhatóak a manuális és termosztatikus radiátorszelepek, amelyek lehetővé teszik, hogy precízen szabályozd a hőmérsékletet otthonodban.


10termék 110
10termék 110

A Radiátorszelepek Szerepe a Fűtési Rendszerekben

A radiátorszelepek alapvető komponensei a fűtési rendszereknek, melyek szabályozzák a meleg víz áramlását a radiátorokban. Ezzel a víz mennyiségének szabályozásával befolyásolják a radiátorok hőleadását, lehetővé téve, hogy környezetbarát módon, energiát megtakarítva fűtsd otthonod.

Innovatív Jellemzők és Előnyök

  • Termosztatikus Radiátorszelepek: Ezek a szelepek automatikusan szabályozzák a radiátorok vízáramlását a szoba hőmérsékletének függvényében, biztosítva, hogy a helyiség soha ne legyen túlfűtött vagy alulfűtött.
  • Manuális Szelepek: Lehetővé teszik, hogy kézzel állítsd be a radiátorok hőleadását, ideális megoldás azok számára, akik szeretnék közvetlenül kontrollálni a fűtési rendszer működését.

Könnyű Telepítés és Karbantartás

Radiátorszelepeink úgy lettek tervezve, hogy könnyen telepíthetőek és karbantarthatóak legyenek. Kompatibilisek a legtöbb meglévő fűtési rendszerrel, így nem igényelnek különleges beavatkozást a telepítés során.

Tartós és Megbízható

Minden szelepünk a legmagasabb minőségű anyagokból készül, garantálva a hosszú élettartamot és a megbízható működést. A rozsdamentes acél és a korrózióálló komponensek biztosítják, hogy a radiátorszelepek éveken át ellenálljanak a kemény munkakörülményeknek.

Szűrés
Szín
Anyag
Gyártó
Ár
 (Ft)
4 310 Ft - 8 020 Ft
Termék státusza