40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Július 31-ig!

Kisbútorok, fürdőszobai és konyhai berendezések,
kültéri és beltéri lámpák
 a legfrissebb trendek alapján!
Július 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre! 

Beltéri lámpák

Prémium kategóriás beltéri lámpák, Modern, Vintage és Loft stílusban, melyek kiválóan illeszkednek mind a klasszikus, mind a modern belső terekhez! Lámpáinkat használhatja konyhában, étkezőben, gyerekszobában, fürdőszobában, nappaliban, de kiválóan illeszkednek irodákba, éttermekbe, bárokba és szállodákba is.
Webáruházunkban állandó akciók, gyors online vásárlás!

Prémium kategóriás beltéri lámpák, Modern, Vintage és Loft stílusban, melyek kiválóan illeszkednek mind a klasszikus, mind a modern belső terekhez! Lámpáinkat használhatja konyhában, étkezőben, gyerekszobában, fürdőszobában, nappaliban, de kiválóan illeszkednek irodákba, éttermekbe, bárokba és szállodákba is. Kínálatunkban megtalálhatóak függőlámpák, csillárok, mennyezeti lámpák, fali lámpák, asztali lámpák, állólámpák, éjjeli lámpák, gyerekszoba lámpák, fürdőszobai lámpák, tükör és képmegvilágító lámpák, és spotlámpák is.
Webáruházunkban állandó akciók, ajándék LED izzók, gyors online vásárlás!

Lámpa kínálatunkban szereplő főbb márkák:

Milagro: 

A Milagro márka a modern világítástechnika éllovasa, amely a design és funkcionalitás tökéletes egyensúlyát képviseli. A 2009-ben alapított Milagro lengyel vállalat prémium ágazata, amely innovatív megoldásokkal és kifinomult stílusokkal határozza meg az otthoni és ipari világítás jövőjét.

Az indulás óta a Milagro elkötelezett amellett, hogy a világítási piacra új színvonalat és minőséget hozzon. A LED technológia és az ökologikus megoldások iránti szenvedélyük révén a Milagro termékei nem csak esztétikai élményt nyújtanak, hanem energiahatékonyságukkal is kiemelkednek.

A Milagro kínálatában a mindennapi használatra szánt modellektől kezdve a luxuskategóriába sorolt, exkluzív kialakításokig széles termékskála található. Az egyedi designokat és a kiváló minőségű anyagokat felhasználó Milagro by Maciej Zień kollekciója különösen a design iránt elkötelezett vásárlók szívét hódítja meg.

Saját gyártási létesítményüknek köszönhetően a Milagro folyamatosan képes ellenőrizni termékei minőségét, garantálva ezzel, hogy a lámpák nemcsak esztétikailag, hanem műszaki tartalomra nézve is megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Az innováció és a folyamatos fejlesztés eredményeként a Milagro termékei mára világszerte elismerést nyertek, amit számos elégedett ügyfél és sikeres projekt is igazol.

 

Glimex:

A Glimex a minőségi világítástechnika lengyel gyártója, amely innovatív megoldásokkal és egyedi tervezésű termékekkel szolgálja ki a piacot. A Glimex termékeit a hosszú távú ipari tapasztalat, a folyamatos piaci igényekhez való alkalmazkodás és a kifinomult design jellemzi. Minden termékcsalád egyedi céllal jött létre, miközben a funkcionalitás és esztétika harmóniáját is szem előtt tartják.

A Glimex kínálatában található termékek magas minőségét az alapos kézműves munka és a legújabb gyártástechnológiák kombinációja garantálja. A cég különös hangsúlyt fektet a részletekre és a kiváló minőségű alapanyagok használatára, biztosítva ezzel a termékek hosszú élettartamát és megbízhatóságát. 

 

Berge:

A Berge egy innovatív LED technológiával foglalkozó lengyel vállalat. 2013 óta tevékenykednek a modern világítástechnika importálásában és disztribúciójában.

A Berge kizárólag magas minőségű termékeket kínál, amelyek megfelelnek a CE, ROHS, LVT és EMC szabványoknak. Termékpalettájuk között megtalálhatók LED szalagok, LED reflektorok, tápegységek, kiegészítők, ipari világítás, LED lámpák és LED lámpatestek és csillárok.

Rábalux:

A 30 éves RÁBALUX márka mögött stabil pénzügyi háttérrel és nemzetközi működési tapasztalattal rendelkező cégcsoport áll. A vállalkozás központja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városában, Győrött található. A 2002-től több európai országban is jelen lévő vállalat regionális logisztikai központját is itt adták át: a vállalkozás 20.000 raklap kapacitással rendelkező raktárbázisából szolgálja ki egyre bővülő partnerhálózatát. A 27 millió euró konszolidált éves árbevételű cégcsoport dinamikus fejlődése  folyamatos, a 10 saját tulajdonú leányvállalat működtetése mellett a vállalkozás további 13 országba exportálja termékeit.