Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!

Június 30-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Fürdőszobai csaptelepek

Üdvözlünk a fürdőszobai csaptelepek világában, ahol a modern design találkozik a mindennapi kényelemmel. Webshopunk széles választékban kínálja a legújabb és legmagasabb minőségű csaptelepeket.

A nálunk található csaptelepek nem csupán funkcionálisak, de mint a fürdőszoba díszítő elemeiként is szolgálnak. A modern technológiák és a tiszta, elegáns vonalvezetés ötvözete garantálja, hogy termékeink hozzájárulnak a fürdőszoba esztétikájához. Legyen szó minimalista, modern vagy akár klasszikus stílusról, nálunk mindenki megtalálja a tökéletes darabot.


18termék
 
18termék

Prémium minőségű Okos Csaptelepek – A Modern Fürdőszobák Must-have Tartozékai

Az AUSTLER csaptelepek nem csak a stílust képviselik, de az innovációt is, amivel a fürdőszoba legfontosabb funkcióit szolgálják ki. Ezek a csaptelepek a következő kiemelkedő tulajdonságokkal büszkélkedhetnek:

  • Kihúzható Fej: Az AUSTLER csaptelepek húzható fejjel rendelkeznek, amivel könnyedén eléred az eldugott helyeket is, növelve ezzel a csap praktikumát.
  • Állandó Hőmérséklet: A beépített technológia garantálja, hogy a víz hőmérséklete állandó maradjon, elkerülve a váratlan meleg vagy hideg vízsugár okozta kellemetlenségeket.
  • Digitális Kijelző: Az integrált digitális kijelzőn könnyedén követheted a vízhőmérsékletet, biztosítva ezzel a használat biztonságát és kényelmét.
  • Változatos színek: szürke, fehér, fekete, réz, króm, arany.
Szűrés
Szín
Anyag
Ár
 (Ft)
27 420 Ft - 40 740 Ft
Termék státusza