40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Július 31-ig!

Kisbútorok, fürdőszobai és konyhai berendezések,
kültéri és beltéri lámpák
 a legfrissebb trendek alapján!
Július 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre! 

Könyvespolc, tároló polc

Könyvespolcok és Tároló Polcok - Rugalmas Tárolási Megoldások

A "Könyvespolc, tároló polc" kategóriánkban megtalálhatóak a sokoldalúan felhasználható 3-5 polcos könyvespolcok, konyhai tároló polcok és hagyományos salgó tároló polcok. Változatos méret- és színválasztékban elérhetőek, ideálisak otthoni és műhelyhasználatra is.


42termék
 
42termék

Univerzális Könyvespolcok és Tároló Polcok - Rend és Stílus

Akár könyvek, műhelyeszközök vagy dekorációs tárgyak tárolásáról van szó, nálunk megtalálod a megfelelő megoldást.

Design és Funkcionalitás: A magas kialakítású design könyvespolcok és alacsonyabb konyhai tároló polcok eleganciát és praktikusságot egyesítenek. Legyen szó nappaliról, hálószobáról, konyháról vagy irodáról, ezek a polcok tökéletesen illeszkednek a különböző térbeli igényekhez és stílusokhoz.

Sokoldalú Felhasználhatóság: A kategóriánkban található "salgó" típusú fém polcok kiválóan alkalmasak garázsokban vagy műhelyekben történő használatra. Ezek a polcok erős és tartós anyagból készülnek, így ideálisak nehéz tárgyak tárolására.

Sarokpolcok a Hatékony Térkihasználásért: A sarokpolcok kiválóan kihasználják az otthonok és irodák sarkainak terét, lehetővé téve a tárolás maximalizálását. Ezek a polcok ideálisak kisebb helyiségekben, ahol minden négyzetméter számít.

Többféle Méret és Szín: A polcok széles választékban kaphatóak különböző méretekben és színekben, így mindenki megtalálhatja a saját helyiségéhez és stílusához illő tárolót.

Tartós és Könnyen Összeszerelhető: Mindegyik polcunk úgy lett tervezve, hogy tartós és megbízható tárolást biztosítson. Az egyszerű összeszerelési folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén beállíthasd őket, miközben a stabil konstrukció biztosítja, hogy a tárolt tárgyak biztonságban maradjanak. Tökéletes választások mind az otthoni, mind az üzleti felhasználásra, ahol a megbízhatóság kulcsfontosságú.

Fedezd fel a könyvespolcok és tároló polcok sokoldalúságát, amelyek minden tárolási igényt kielégítenek. Válassz a különböző méretek és színek közül, hogy tökéletesen illeszkedjenek otthonod vagy műhelyed stílusához. Ne várj tovább, rendezd újra tárolási területeidet stílusos és praktikus polcainkkal!

Szűrés
Szín
Anyag
Gyártó
Ár
 (Ft)
4 570 Ft - 45 770 Ft
Termék státusza