40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Április 30-ig!

Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!
Április 30-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Gamer asztalok

Prémium kategóriás gamer asztalok / íróasztalok a tökéletes játékélményhez!

Aki rendszeresen játszik számítógépen vagy játékkonzolon, az tisztában van vele, hogy a megfelelő asztal nagyon fontos.

A játékasztalok sajátos kialakításúak, feladatuk, hogy a játékosnak megfelelő kényelmet, élményt és funkcionalitást biztosítsanak, ezen kívül nem árt, ha kinézetükben illeszkednek a manapság ultramodern dizájnú számítógép házakhoz!

Asztalaink kialakítása és felszereltsége mind a fenti igényeket szolgálja, legyen szó hangulatfokozó LED világításról, konzoltartóról, vagy modern kinézetről!


3termék 13
3termék 13

Ismerd meg gamer asztalainkat, amelyek kifejezetten a szenvedélyes játékosok igényeit szem előtt tartva lettek tervezve. Ezek az asztalok a modern dizájn és a kivételes funkcionalitás tökéletes egyensúlyát képviselik, biztosítva, hogy minden játékszesszió a lehető legjobb élményt nyújtsa. A gamer asztalok ergonómikus kialakítása segít a helyes testtartás fenntartásában hosszú órákon át, miközben a munkafelület elegendő helyet biztosít a monitoroknak, billentyűzetnek, egérnek és egyéb kiegészítőknek.

Az asztalok modelltől függően tartalmaznak különféle funkciókat, mint például beépített csésze- és fülhallgatótartó, kábelrendező rendszereket és LED világítást, amelyek nemcsak praktikusak, de látványosak is. A strapabíró anyagok, mint a fémváz és a karcolásálló munkalap garantálják, hogy asztalaid ellenálljanak a mindennapi használatnak és hosszú távon is megőrizzék minőségüket és megjelenésüket.

Szűrés
Termékcsalád
Ár
 (Ft)
52 400 Ft - 56 600 Ft
Termék státusza