Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!

Május 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Edények

Fedezd fel rozsdamentes acélból készült edényeink széles választékát, amelyek ideálisak mindenféle konyhai feladatra. Legyen szó főzésről, párolásról vagy szósz készítésről, nálunk megtalálod a hozzávaló eszközt. Kínálatunkban különböző méretű és űrtartalmú fazekak, párolóedények, tejforralók és szószos edények találhatók, amelyek minden igényt kielégítenek.


17termék
 
17termék

Egyedi és Készletben is Kapható Edények – Választhatsz önálló termékekből vagy praktikus készletekből, amelyek tökéletesen kiegészítik egymást. A készletek kiváló ajándékok is lehetnek új otthonokba vagy frissítésre váró konyhákba.

Fedővel vagy Anélkül –  attól függően, hogy milyen típusú ételeket szeretsz készíteni. A fedővel ellátott változatok ideálisak lassú főzéshez és pároláshoz, míg a fedő nélküli edények tökéletesek gyors pirításokhoz.

Az általunk kínált rozsdamentes acél edények kiváló hővezető képességgel rendelkeznek, ami egyenletes hőeloszlást biztosít, így az ételek minden oldalról tökéletesen megfőzhetők. Emellett könnyen tisztíthatók és tartósak, így hosszú távon is megbízható társaid lesznek a konyhában.

Böngéssz kínálatunkban, és válaszd ki a Neked legmegfelelőbb edényeket, amelyek nemcsak funkcionalitásukkal, hanem modern megjelenésükkel is hozzájárulnak konyhád esztétikájához.

Szűrés
Gyártó
Űrtartalom
 (Liter)
0 Liter - 19 Liter
Ár
 (Ft)
1 180 Ft - 21 480 Ft
Termék státusza