40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Július 31-ig!

Kisbútorok, fürdőszobai és konyhai berendezések,
kültéri és beltéri lámpák
 a legfrissebb trendek alapján!
Július 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre! 

Kerekes tároló, zsúrkocsi

Kerekes Tárolók, Zsúrkocsik - Sokoldalú és Praktikus

Fedezd fel a többféle méretben és színben kapható 3-4 polcos kerekes tárolóinkat és zsúrkocsijainkat. Ezek a gurulós tárolók nemcsak otthoni használatra, hanem üzleti helyiségekben, kozmetikákban és fodrászüzletekben is ideálisak a sokoldalú felhasználhatóságuknak köszönhetően.


20termék
 
20termék

Könnyű Hozzáférés és Rendszerezés 

A zsúrkocsik kialakítása a könnyű hozzáférésre és a hatékony rendszerezésre összpontosít. A több polcos design segíti a tárgyak, eszközök és kellékek szeparált, mégis elérhető tárolását, ami különösen fontos professzionális környezetben. Az átlátható elrendezés segít megtalálni a szükséges dolgokat pillanatok alatt, növelve ezzel a munka hatékonyságát.

Sokoldalú Felhasználhatóság: A kerekes tárolók és zsúrkocsik tökéletes megoldást kínálnak a mindennapi tárolási szükségletekre, legyen szó otthoni konyhai eszközökről, fürdőszobai kellékekről vagy irodai dokumentumokról. A könnyű mozgathatóságuknak köszönhetően rugalmasan alkalmazkodnak különböző helyiségekhez.

Üzleti és Professzionális Használatra is: Ezek a zsúrkocsik nemcsak a háztartásokban hasznosak, hanem üzleti helyiségekben is, mint például kozmetikai szalonokban és fodrászüzletekben. Az eszközök és termékek rendezett tárolása és könnyű hozzáférhetősége miatt kiváló választások professzionális környezetben.

Többféle Méret és Szín: A különböző méretű és színű zsúrkocsik lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és stílusának megfelelő tárolót. A választékunkban megtalálhatóak a visszafogottabb, semleges színek, valamint a feltűnőbb, vidám színek is.

Robusztus és Stabil Kialakítás: Mindegyik zsúrkocsi erős anyagokból készül, biztosítva a tartósságot és a megbízható használatot. A kerékrendszer könnyű mozgást és stabil helyzetet biztosít, még nehéz tárgyak tárolása esetén is.

Fedezd fel a kerekes zsúrkocsik sokoldalúságát, amelyek tökéletes társai lesznek mindennapi tevékenységeidben, legyen szó otthoni vagy professzionális használatról. Válassz a különböző méretű és színű zsúrkocsik közül, hogy tárolási megoldásaid eleganciát és mobilitást sugározzanak. Ne várj tovább, válassz a stílusos és praktikus zsúrkocsik széles kínálatából, és szervezd újra otthonod vagy munkahelyed!

Szűrés
Szín
Anyag
Gyártó
Ár
 (Ft)
5 490 Ft - 41 280 Ft
Termék státusza