40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Június 30-ig!

Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!

Június 30-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre! 
40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Okos fürdőszobai tükrök

LED Világításos Fürdőszobai Tükrök - Stílus és Innováció

Fedezd fel a "Okos fürdőszobai tükrök" kategóriánkat, ahol álló és fekvő fürdőszobai tükrök találhatóak, amelyek nemcsak modern megjelenést, hanem kiváló funkcionalitást is kínálnak: beépített óra, páramentesítő funkció, fényerőszabályzás és IP44 besorolás.


21termék
 
21termék

Fedezd fel a Modern LED Tükrök Világát

Éld át a modern fürdőszobai kényelmet a legújabb LED világításos tükrökkel! Válaszd a páramentesítő funkcióval, beépített órával és IP44 besorolással ellátott tükröket, amelyek nemcsak praktikusak, hanem a fürdőszobád díszítőelemei is. Ne maradj le a stílusos és innovatív fürdőszobai megoldásokról - válassz ma, és tedd fürdőszobádat igazán modernné és egyedivé!

Korszerű LED Technológia: A kategóriánkban található fürdőszobai tükrök a legújabb LED technológiával vannak felszerelve, amely ideális megvilágítást biztosít a mindennapi használat során. A fényerő szabályozása lehetővé teszi, hogy mindig a kívánt hangulatot teremtsd meg.

Multifunkcionális Design: A beépített óra és a páramentesítő funkció növeli a tükrök praktikumát, különösen a reggeli készülődés során. A páramentesítő funkció biztosítja, hogy a tükör mindig tiszta és világos maradjon, még a legpárásabb fürdőszobai körülmények között is.

Biztonság és Megbízhatóság: Az IP44 besorolás garantálja, hogy tükrök biztonságosan használhatóak a fürdőszobában. Ez a magas szintű vízvédelem biztosítja, hogy a tükrök ellenálljanak a vízfröccsenéseknek és a magas páratartalomnak.

Elegáns Kivitel: Minden tükör gondos tervezés eredménye, amely nemcsak funkcionalitást, hanem elegáns megjelenést is kínál. A tükrök kifinomult és modern designja azonnal feldobja a fürdőszoba hangulatát.

Álló és Fekvő Formátumok: Választékunkban megtalálhatók mind az álló, mind a fekvő formátumú tükrök, így könnyen megtalálhatod azt a stílust, amely a legjobban illeszkedik a fürdőszobád elrendezéséhez és designjához.

Válassz modern LED világításos tükröink közül, hogy fürdőszobád elegáns és funkcionalitásban gazdag helyszínné váljon. Innovatív design, kiváló minőség és hasznos funkciók egyben - tedd fürdőszobádat igazán különlegessé ma!

Szűrés
Anyag
Gyártó
Ár
 (Ft)
47 760 Ft - 65 760 Ft
Termék státusza