40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Április 30-ig!

Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!
Április 30-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Dohányzóasztal

Loft Stílusú Dohányzóasztalok - Egyedi Elegancia Nappalid Középpontjában

Fedezd fel kínálatunkban a loft stílusú dohányzóasztalok lenyűgöző választékát. Ezek az asztalok tökéletesen ötvözik a modern design elemeit a városi loft stílus egyediségével. A stabil fém lábak és a választható fa vagy üveg asztallapok elegáns megjelenést és tartósságot biztosítanak.


4termék 14
4termék 14

Ne engedd, hogy a nappalid unalmas legyen!

Egy jól megválasztott dohányzóasztal több, mint csak egy bútordarab; ez a nappali lelke, ahol az élet zajlik. Itt gyűlik össze a család, itt történnek a baráti beszélgetések, és itt pihenhetünk egy hosszú nap után. Egy loft stílusú dohányzóasztal nemcsak praktikus tárolóhelyet biztosít, hanem egy stílusos kiegészítője is otthonodnak, amely tükrözi személyiségedet és stílusérzékedet.

Stílus és Funkcionalitás: Az Insolite Kft. "Dohányzóasztal" kategóriája a loft stílus jegyeit hordozza, melyek tökéletesen illeszkednek a modern nappalikba. Ezek az asztalok nemcsak stílusosak, hanem rendkívül praktikusak is, kiválóan alkalmasak mindennapi használatra és a nappali középpontjául szolgálnak.

Minőségi Anyaghasználat: A választott anyagok, mint a masszív fa és az elegáns üveg, kombinálva a tartós fém lábakkal, biztosítják, hogy minden dohányzóasztalunk kiállja az idő próbáját. A fa asztallapok meleg hangulatot árasztanak, míg az üveg asztallapok tisztaságot és modernséget sugároznak.

Egyedi Design Választások: Széles választékunk lehetővé teszi, hogy megtaláld azt a dohányzóasztalt, ami tökéletesen illeszkedik otthonod stílusához. Legyen szó rusztikus fa asztallapokról vagy letisztult üveg felületekről, minden darab különleges figyelmet kap, hogy a legjobban kiegészítse nappalid dekorációját.

Válassz loft stílusú dohányzóasztalaink közül, és add hozzá az elegancia és modernség érintését otthonod szívéhez. Merész design, kiváló minőség - vásárolj ma, és éld át a loft stílus varázsát minden nap!

Szűrés
Szín
Anyag
Ár
 (Ft)
39 480 Ft - 41 880 Ft
Termék státusza