Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!

Május 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Edényszárítók

A mindennapi konyhai tevékenységek során az egyik legfontosabb eszköz az edényszárító. Kínálatunkban számos stílusban és színben kapható edényszárítók találhatók, amelyek nemcsak funkcionálisak, de esztétikailag is illeszkednek modern vagy klasszikus konyhád stílusához. Válassz pultra helyezhető vagy falra szerelhető modellek közül, melyek tökéletesen kihasználják a rendelkezésre álló teret.


7termék 17
7termék 17

Színben és Kivitelben Változatos Edényszárítók – Kínálatunkban megtalálhatók az egyszerű, letisztult kialakítású edényszárítók, valamint a modern, színes variánsok is, amelyek felpezsdítik konyhád hangulatát. Válassz azok közül, amelyek harmonizálnak otthonod dekorációjával és kiegészítik azt.

Pultra Tehető és Falra Szerelhető Modellek – Ha kevés a hely a konyhapulton, válassz egy falra szerelhető edényszárítót, amely praktikus megoldást kínál anélkül, hogy feláldoznád a munkafelületet. Pultra tehető modelleink tökéletesek azok számára, akik preferálják a hagyományos elrendezést és szeretik, ha minden kéznél van.

Praktikus Kiegészítőkkel – Egyes edényszárító modellek kiegészítő tartókkal vannak ellátva, így könnyedén rendszerezheted az evőeszközöket, poharakat és egyéb kisebb konyhai eszközöket. Ezek a kiegészítők segítenek a helykihasználás maximalizálásában és a konyhai rend fenntartásában.

Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb edényszárítót, legyen szó bármilyen konyhai igényről. Az edényszárítók kiváló minőségű anyagokból készülnek, így garantálják a tartósságot és az egyszerű tisztán tartást. Nézz szét webshopunkban, és válaszd ki azt az edényszárítót, amely a leginkább megfelel konyhád stílusának és funkcionális igényeinek!

Szűrés
Szín
Anyag
Ár
 (Ft)
5 740 Ft - 11 940 Ft
Termék státusza