Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!

Május 31-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Konyhai segédeszközök

Sütés, főzés vagy csak egy egyszerű reggeli elkészítés - nálunk minden konyhai eszközt megtalálsz, amire szükséged lehet. Konyhai mérleg, adapter indukciós főzőlaphoz, főző- és kiszedőkanalak, fakanalak, fokhagyománymo és krumplinyomó, tésztaszűrők, mérőpoharak – mindegyik termékünk a konyhai munkálatokat könnyebbé és hatékonyabbá teszi.


37termék
 
37termék

Konyhai Mérlegek – Pontos mérések a tökéletes süteményekért és ételekért. Kompakt, könnyen tárolható kivitelben, hogy ne foglaljon sok helyet.

Adapter Indukciós Főzőlaphoz – Átalakítja a hagyományos edényeidet, így azok is használhatók lesznek indukciós főzőlapon.

Főző- és Kiszedőkanalak, Fakanalak – Készülj fel minden főzési kihívásra ezekkel a magas minőségű, hosszú élettartamú konyhai eszközökkel.

Fokhagymanyomó és Krumplinyomó – Könnyítsd meg a zöldségek és egyéb hozzávalók előkészítését ezekkel a praktikus eszközökkel.

Tésztaszűrők és Mérőpoharak – A pontos adagolás és az előkészítés nélkülözhetetlen elemei, melyek segítenek a konyhai munkálatok precíz végrehajtásában.

Felszereljük konyhádat minden szükséges eszközzel, hogy minden főzési és sütési feladat gördülékenyen, pontosan történjen. Böngéssz termékeink között, és találd meg a tökéletes segédeszközöket a konyhai alkotásaidhoz!

Szűrés
Szín
Anyag
Gyártó
Ár
 (Ft)
460 Ft - 8 980 Ft
Termék státusza