40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Június 30-ig!

Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!

Június 30-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre! 
40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!

G4

G4 Foglalatú LED Izzók - Energiatakarékos Világítás


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Fedezze fel a G4 foglalatú LED izzóink széles választékát, amelyek energiatakarékos megoldást kínálnak minden világítási igényre. Korszerű, hosszú élettartamú és kiváló fényminőségű izzóinkkal nemcsak pénzt takaríthat meg, hanem otthona vagy munkahelye hangulatát is fokozhatja.

Hatékony és Tartós: G4 foglalatú LED izzóink a legújabb technológiával készülnek, melyek jelentősen csökkentik az energiafogyasztást, miközben kiemelkedő fényerőt biztosítanak. A LED technológia révén az izzók akár több ezer órán keresztül képesek megbízhatóan működni.

Kiváló Fényminőség: Választékunkban megtalálhatóak a meleg, természetes és hideg fénytónusú izzók, így minden helyiséghez megtalálhatja a megfelelő hangulatot teremtő megvilágítást. Az azonnali teljes fényerővel rendelkező LED izzók ideálisak akár lakó-, akár üzlethelyiségek számára.

Környezetbarát Világítás: LED izzóink nemcsak energiatakarékosak, hanem alacsony CO2-kibocsátással is rendelkeznek, hozzájárulva ezzel környezetünk védelméhez. Nem tartalmaznak káros anyagokat, mint a higany, és teljes mértékben újrahasznosíthatóak.

Széles Alkalmazhatóság: G4 LED izzóink tökéletes választást jelentenek a hagyományos halogén izzók helyettesítésére. Könnyen integrálhatóak a meglévő G4 foglalatokkal rendelkező lámpákba és világítótestekbe.