40.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Április 30-ig!

Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,
loft bútorok a legfrissebb trendek alapján!

Április 30-ig 10-30% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Blog

SU-MA prémium kültéri lámpák Magyarországon!

2022.01.02 17:15
SU-MA prémium kültéri lámpák Magyarországon!

Kezdésképpen egy ügyvezetői gondolat a témához:

"Büszke vagyok arra, hogy a lengyelországi SU-MA vállalat termékeit kizárólagos forgalmazóként az Insolite Kft. hozhatta el Magyarországra!

Úgy gondolom, ha valamire jogosan használhatjuk a prémium kifejezést, akkor ezek a termékek azok!

Sokfajta lámpával volt már dolgom, számos magyar és külföldi nagy “név” terméke megfordult már a kezeim között, de a SU-MA termékek súlya, mérete, kidolgozottsága fényében a nagy márkák - egyébként kevés kivétellel egytől-egyig kínában gyártott termékei -, olcsónak és komolytalannak tűnnek!

Tudom, hogy végre magyarországon is megvan az a réteg, akik nem feltétlenül a legolcsóbb megoldást keresik, hanem a stílusos, megbízható minőségi termékeket, NEKIK szól ez a termékpaletta!"

Bemutatóterem a lengyelországi gyárban

A SU-MA vállalatról:

A kültéri lámpákat gyártó SU-MA vállalat több, mint 30 éve van a piacon saját gyártású termékeivel, ez idő alatt hatalmas tapasztalatra tett szert ebben a szegmensben!

Prémium termékeivel, több márka és termékdíjat szerzett hazájában, és több európai országban.

Kínálatukat folyamatosan bővítik, alkalmazkodva az aktuális trendekhez, termékeik kivitelezése kimagasló minőségű, kínálatunkban modern és klasszikus stílusú lámpák is szerepelnek, lakossági vagy akár köztéri felhasználásra!

Saját öntő-, és gyártóüzemükben csak a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával, kiváló minőségű alumíniumötvözetekből és rozsdamentes acélból dolgoznak. Festőüzemükben az alumíniumból készült külső lámpákat védő-, és dekorációs bevonattal látják el, megfelelve a vonatkozó európai szabványoknak.

Termékeikre 3 év teljes körű garanciát vállalnak!

Ezen kívül, a SU-MA cég azon kevés gyártók egyike, ahol  külön alkatrészeket is lehet vásárolni. Ha egy lámpában valami kár keletkezik, mondjuk kocsival véletlenül nekitolatunk egy állólámpának, és eltörik egy üvegbetét, vagy közterületen rongálás történik, akkor a sérült rész pótolható, nem kell egy teljesen új terméket vásárolni! Ezzel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!