30.000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes Február 29-ig!

Prémium minőségű kültéri és beltéri lámpák,

a legfrissebb trendek alapján!

Február 29-ig 10-30% kedvezmény a legtöbb termékre!

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 366 4046

Blog
2023.09.07 13:46

Duolla - az egyedi és stílusos világítás

Duolla - az egyedi és stílusos világítás

 

Egyedi textúrák, szokatlan színkombinációk, modernség, funkcionalitás és kényelem…

Ezt nyújtja a lengyel Dualla lámpacsalád!

Végre Magyarországon is elérhetőek a termékeik! 

 

2010-ben két teljesen különböző nő közös szenvedélyének gyümölcseként indult, majd vált egyedi stílusuk miatt egy modern, dinamikusan fejlődő céggé, amely a legmagasabb minőségű lámpákat és világítást gyártja.

A Duolla tervezői a lámpák és lámpaernyők iránti szenvedélyüket és az egyediség iránti elkötelezettségüket hangsúlyozzák, ami fontos a dizájn és a világítás terén. Az, hogy a termékeiket Lengyelországban gyártják, és a legjobb minőségű alkatrészeket használják, hozzájárul a megbízhatósághoz és a biztonsághoz.

A termékek sokszínűségének fókuszálása és a kínálat folyamatos bővítése lehetővé teszi, hogy a vásárlók számára változatos választékot kínáljanak. A textúrák, színkombinációk, modernség, funkcionalitás és kényelem hangsúlyozása azt mutatja, hogy a Duolla termékei több szempontból is figyelemre méltóak.

Lámpáik kizárólag natív, természetes összetevőkből. Minden lámpát kézzel szerelnek össze, így Ön a legjobb minőségű világítást kapja. Termékeik évek óta népszerűek a hazai és külföldi vásárlók körében egyaránt. Nekünk köszönhetően végre Magyarországon is elérhető! 

Kínálatukban többféle dekorációs világítás szerepel:

 

 

Mindenkinek, aki az egyedi és stílusos világítás iránt érdeklődik, érdemes lehet megfontolni a Duolla termékeinek a választását.